Національна громадська платформа
«Реформуємо МВС: прозорість та відповідальність»

версія для друку

Після реформи правоохоронці матимуть восьмигодинний робочий день та два вихідних на тиждень

10.06.2015
автор: Прес-служба ГУМВС України у Львівській області
джерело: www.mvs.gov.ua

Про це під час прес-конференції, що відбулась після завершення презентації проекту реформування міліції Львівщини, розповів член Колегії МВС Євген Захаров.

«Головне, чого ми плануємо досягнути – це наблизити міліцію до людей. Швидкість реагування на повідомлення громадян повинна вимірюватись у хвилинах. Так ми піднімемо довіру людей до правоохоронців. А правоохоронці за рахунок того, що ми збільшимо до семи кількість оперативних груп, матимуть нормальні умови роботи – восьмигодинний робочий день та два вихідних на тиждень», - розповів Євген Захаров.

«Поступово цей досвід повинні переймати усі інші підрозділи ОВС України. Ця реформа – така річ, що зупинити її після запуску вже неможливо. Це той варіант, що коли сказав «А», треба казати і всі інші букви. Інакше не вийде», - зазначив член Колегії МВС.

Щодо роботи експертних груп, що були сформовані рік тому, Євген Захаров зазначив, що ними були опрацьовані усі аспекти роботи правоохоронців, соціологи опитали безліч громадян та працівників міліції і, після систематизації усіх цих даних, були знайдені способи вирішення проблем, які зараз і запроваджуються у Самбірському міському відділі міліції.

Поставити посилання у соцмережі


коментарі

Щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном  »»
Ви також можете скористатись формою для коментарів від соціальних сетей