Національна громадська платформа
«Реформуємо МВС: прозорість та відповідальність»

версія для друку

На Львівщині вперше кандидатів на вакантні посади в овс призначали через відкритий конкурс

31.12.2014
джерело: mvs.gov.ua

​У приміщенні ГУМВС України у Львівській області, 31 грудня, вперше відбувся відкритий конкурс на заміщення вакантних посад у черговій частині Львівського міського управління міліції (системаоперативного керування нарядами міліції ЛОЦМАН).

До складу комісії, яка відбирала майбутніх працівників увійшли: начальник штабу ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Юрій Гладун, в.о. заступника начальника управління кадрового забезпечення ГУМВС капітанміліції Роман Баховський, радник міського голови Тарас Брунець, головавиконкому ГО «Варта 1» Ігор Зінкевич,    голова ГФ «Скеля» Юрій Діль таінші. Також були запрошені журналісти.

 

Взяти участь у конкурсі зголосились 35 працівників (з них 12 дівчат) - представники різних служб та підрозділів ОВС Львівщини: патрульної служби, служби дільничних інспекторів міліції, працівники карного розшуку, кримінальної міліції у справах дітей та інші. Більшість бажаючих отриматипосади працюють у Львові, проте були представники з Пустомитівського,Жовківського, Дрогобицького та Миколаївського районів.

 

 

«Ми повинні вибрати найкращих і рішення повинні прийняти неупереджено.Ця служба, у якій ви хочете працювати, гарантовано залишиться післяреформи міліції і завдання у вас будуть надзвичайно важливі. Тому миробимо це прозоро», - звернувся до кандидатів на посади Юрій Гладун.

 

 

З кожним кандидатом на посаду члени комісії працювали індивідуально: вивчали особові справи та проводили опитування, метою якого було визначити наскільки вільно майбутній працівник чергової частини вміє спілкуватись з людьми, як швидко він може приймати рішення, чи орієнтується у львівських вулицях. Також визначали психологічні якостікандидатів: конфліктність, стресостійкість та стійкість до нервовихнавантажень. Кожен з учасників комісії мав можливість поставити своїзапитання майбутнім працівникам чергової частини.

«Ми не будемо ставити вам сьогодні якісь специфічні запитання, щостосуються якихось спеціальних знань. Ми, в першу чергу, хочемо визначитиваші особисті людські якості і зрозуміти чи готові ви психологічно довиконання цієї роботи», - зазначив Роман Баховський.

 

 

Нагадаємо, Львівський оперативний центр миттєвого адмініструваннянарядами міліції (ЛОЦМАН) був створений на базі чергової частиниЛьвівського міського управління міліції за підтримки Львівської міської ради та з допомогою громадських організацій, зокрема, Варти 700 та її керівникаІгора Зінкевича. Основним завданням нової оперативної лінії є якісна змінапершого контакту громадян з міліцією, оперативне реагування наповідомлення, швидке та чітке координування роботи підрозділів міліції та контроль за ними. Конкурс на заміщення вакантних посад у ЛОЦМАНі бувоголошений 12 грудня 2014 року.

 

 

 

 

 

 

Поставити посилання у соцмережі


коментарі

Щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном  »»
Ви також можете скористатись формою для коментарів від соціальних сетей