Національна громадська платформа
«Реформуємо МВС: прозорість та відповідальність»

версія для друку

Запровадження нової форми звітності поліції перед громадою

27.01.2019
автор: ХІСД
джерело: khisr.kharkov.ua

23, 24 та 25 січня 2019 року у Великоновоселківському, Попаснянському та Новопсковському районах, а також у м .Словянську на засіданнях робочих груп з питань безпеки громади та соціальної згуртованості керівництво місцевих відділів поліції прозвітували перед громадою за підсумками роботи за 2018 рік. Нагадаємо, що ці чотири районі Донецької та Луганської областей беруть участь у пілотування нової форми звітності начальника поліції перед громадою, яку розробив Інститут. Форма являє собою презентацію у форматі PPT, яка складається з 12 тематичних блоків, які і мають найбільший вплив на стан безпеки в громаді, а саме: «Загроза бойових дій», «Блок-пости/пост поліції», «Персонал поліції», «Повідомлення громадян», «Безпечні дороги», «Безпечні вулиці», «Безпечне житло, оселя», «Безпека дітей», «Домашнє/сімейне насильство», «Зброя, вибухівка», «Довіра громадян» та «Нагальні потреби поліції». При розробці форми звіту, Інститут покладався на результати власних досліджень проблем безпеки у відповідних громадах, а також аудиту безпеки, які були проведені влітку 2018 року.
Наразі пропозиції щодо використання такої форми звіту начальника поліції перед громадою передані керівництву ГУНП в Донецькій та Луганській областях, а також керівництва Національної поліції України.
За посиланням можна передивитися звіт поліції перед Новопсоквською громадою Луганської області. https://novopskovrada.gov.ua/news/1548421373/?fbclid=IwAR3CEBUUHpEumcpiBcsRF-mtwcPblF_sQ76Mws3mHi-QYBQ8jYl2yudCYqk

Поставити посилання у соцмережі


коментарі

Щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном  »»
Ви також можете скористатись формою для коментарів від соціальних сетей