Національна громадська платформа
«Реформуємо МВС: прозорість та відповідальність»

версія для друку

Правоохоронці Донеччини вдосконалюють форми роботи з громадскістю

05.11.2018
джерело: slavyansk-police.dn.ua

У Слов’янську представники Харківського інституту соціальних досліджень запропонували нову форму звіту поліції перед населенням.
Програма з відновлення та розбудови миру ПРООН спільно з Харківським інститутом соціальних достіджень (ХІСД) впроваджує проект, спрямований на покращення взаємодії поліції та громад регіону. Наразі робота ведеться у двох "пілотних" районах - Слов’янському та Великоновосілівському. Перший звіт перед громадою нового зразка буде розроблено на основі службової діяльності Слов’янського відділу поліції.
Представники ХІСД представили форму узагальненого звіту керівника територіального органу поліції, який ґрунтується на запитах громадян та потребах населення. Він включатиме такі актуальні розділи, як загроза бойових дій, особливості діяльності блокпостів, реагування на повідомлення про правопорушення, безпека жителів на дорогах/вулицях та у власній оселі, захист дітей та жінок від домашнього насильства та інші.
У робочій нараді взяв участь т.в.о. начальника Управління організаційно-аналітичного забезпечення Сергій Вітвіцький, заступник начальника Управління превентивної діяльності Олег Неборак та заступник начальника Відділу ювенальної превенції ГУНП Дмитро Коломієць. Територіальні органи представляли керівники Слов’янської та Великоновосілівської поліціії Анатолій Ковальчук і Олександр Шепота.
Присутні проаналізували форму звіту, після чого внесли ряд зауважень і коректив, які будуть враховано у майбутньому.

Розробка нової форми звіту начальника поліції перед громадою здійснюється в рамках проекту ПРООН «Поліпшення координації поміж громадянами, поліцією та місцевою владою задля посилення громадської безпеки»

Поставити посилання у соцмережі


коментарі

Щоб розмістити повідомлення чи коментар на сайт, вам потрібно увійти під своїм логіном  »»
Ви також можете скористатись формою для коментарів від соціальних сетей